ISBN:9789171262585
Författare:Moberg, Karin / Målevik, Oscar / Wettainen, Stefan
Titel:Friendly Bread
Recensionsdag:2013-02-04
Förlag:Max Ström
Bandtyp:Inbunden (INB)
Undertitel:Baka glutenfritt från baguette till brownie
Säsong:2013 Sommar
Genre:Kokböcker
 
Bilder plano:
70px100px130px170px280pxHQ
Bilder 3D:
 
Katalogtext

 »Vårt glutenfria bröd giv oss idag... och inled oss gärna i frestelse!«
DN.

»Fantastiska recept«
ELLE Mat & Vin 


Att kunna baka glutenfritt bröd som är gott och saftigt är inte svårt - bara man får lite hjälp på traven. Karin Moberg och Oscar Målevik delar här med sig av sina bästa recept och ger många smarta tips. I sin bok bjuder de på 49 bakverk. Vad sägs om tomatbröd, solros- och havrebröd eller delikatessknäcke? Kanske smulpaj eller kanelbullar? Till festen finns kladdkaka, mandelkaka eller chokladmoussetårta med hallonpannacotta.


Denna bok är till glädje inte enbart för alla dem som är glutenintoleranta - eller som har familj eller vänner som inte tål gluten - utan också för dem som följer en LCHF-diet och ändå vill äta bröd, men utan vete.


Hembakt utan vete eller gluten har nu blivit enkelt, och resultatet blir fantastiskt. Ingen ska behöva vara utan gott bröd!


 

 
Tillbaka